Sivas'ta kavgada yaralama suçundan tutuklu 2 sanık tahliye edildi
Son Güncelleme:
Sivas'ın Hafik ilçesinde bir kavgada bir kişiyi silahla yaraladıkları iddiasıyla tutuklu olarak yargılanan 2 sanık, tahliye edildi. Mahkeme heyeti, sanıkların tutuklu kaldıkları süre ve sabit ikamet sahibi olmalarını dikkate alarak yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla tahliye kararı verdi. Sanıkların duruşması ise 8 Kasım'a ertelendi.
Sivas'ın Hafik ilçesinde kavgada bir kişiyi silahla yaraladıkları iddiasıyla yargılanan tutuklu 2 sanık hakkında tahliye kararı verildi.
1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada tutuklu sanıklar R.Y. (45) ve İ.A. (31) ile sanıkların avukatı hazır bulundu.
Sanıkların avukatının tahliye talebini değerlendiren mahkeme heyeti, R.Y. ve İ.A'yı tutuklu kaldıkları süre ve sabit ikamet sahibi olmalarını da dikkate alınarak yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla tahliye etti.
"İştirak halinde kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla yargılanan sanıkların duruşması 8 Kasım'a ertelendi.
Çınarlı köyünde 20 Mart'ta R.Y. ve İ.A. tarla kiralama yüzünden tartıştıkları M.Ö'yü silahla yaralamış, 4 Ağustos'ta jandarmaya teslim olmuştu.
Kaynak: AA