Sürücü adayı motosikletli baba kıza böyle çarptı
Sürücü adayı motosikletli baba kıza böyle çarptı Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada aday sürücü yönetimindeki otomobil ile motosiklet çarpıştı; baba ve kızı yaralandı.
Sürücü adayı motosikletli baba kıza böyle çarptı
BURSA - Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada aday sürücü yönetimindeki otomobil ile motosiklet çarpıştı; baba ve kızı yaralandı. Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Kaza Kemalpaşa Mahallesi Ahmet Türkel Çevre yolu üzeri Hocaköy kavşağında meydana geldi. Ahmet Türkel Çevre yolu üzerinde seyir halinde olan sınav eğitimcileri nezaretindeki aday sürücü Naci Eyvazyönetimindeki 16 Y 8943 plakalı otomobil, Hocaköy yolundan çıkan sürücü Atilla Bostancıyönetimindeki 16 KKV 27 plakalı motosiklete yandan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletten düşen sürücü ve arkasındaki kızı Şeyma Bostancıyaralandı.
Yaralılar olay yerine sevk edilen Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Yaralılardan Atilla Bostancı(55)'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.