İşe giderken yakaladılar! 2 kadın 1 kadını bayıltana kadar dövdü
Son Güncelleme:
Esenyurt'ta iki kadın, sosyal medyadan tartıştığı başka bir kadını sokak ortasında bayıltana kadar darp etti. Bayılan kadına tekme atmaya devam eden kadınlara çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Yaşananlar güvenlik kamerasına yansıdı.
İstanbul'un Esenyurt ilçesine bağlı Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde sabah saatlerinde iddiaya göre; iki kadın, sosyal medya üzerinden bir kadınla tartışma yaşadı.
BAYILTANA KADAR DÖVDÜLER
Sabah işe gitmek için servise binen kadını yakalayan şahıslar, sokakta kadına saldırdı. Aldığı darbelerle bayılan kadına yerde de tekme atmaya devam eden şahıslara ise çevredeki vatandaşlar müdahale etti.
DARP ANLARI KAMERADA
Darp edilen kadın uzun süre boyunca yerde baygın halde yatarken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Yaşanan o anlar ise çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaynak: İHA