Suruç'ta Petrol İstasyonuna Yapılan Silahlı Saldırı

Son Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, 2 yıl önce petrol istasyonuna düzenlenen ve iki kardeşin hayatını kaybettiği silahlı saldırıyla ilgili 4 kişi gözaltına alındı

Suruç ilçesinde, 2 yıl önce petrol istasyonuna düzenlenen ve iki kardeşin hayatını kaybettiği silahlı saldırıya karıştığı iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.


Alınan bilgiye göre, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, istasyon sahiplerinden Bilal ve Deyyan Çelikten'in öldürülmesine ilişkin yürüttüğü çalışma çerçevesinde, ilçe merkezindeki bazı adreslere düzenlediği operasyonda, 4 kişiyi yakaladı.


Gözaltına alınan zanlıların, İlçe Emniyet Müdürlüğü lojmanları ile bazı adresleri kurşunlama olayına da karıştığı iddia edildi. İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen şüphelilerin, işlemlerinin ardından adliye sevk edilmesi bekleniliyor.


Suruç'ta 10 Ağustos 2011'de bir petrol istasyonuna düzenlenen silahlı saldırıda, istasyon sahiplerinden Bilal ve Deyyan Çelikten hayatını kaybetmişti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA