Taraftarın Yüzü Gülüyor

Son Güncelleme:

PTT 1. Lig'de sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor'un ilk maçına giden ve galibiyet coşkusu ile kente dönüş yapan taraftarın yüzü gülüyor.

Takımın performansını yerinde görme fırsatı bulan Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği üyeleri, gerek ulaşımda gerekse forma ve kaşkol desteğinden dolayı Özel İhtisas Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Veysi Güneş'e teşekkür etti.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, "Biz gerek iç saha gerekse deplasman maçlarında her zaman takımımızın yanında olacağız. Bu anlamda taraftarın yanında durarak bizlere 200 adet forma ve kaşkolün yanı sıra Elazığ'a gitmemiz için 2 adet minibüs kiralayan Özel İhtisas Çocuk Tıp Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Veysi Güneş'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey Şanlıurfaspor için. Takımımızı artık bir üst lig olan Süper Lig'de göreceğimize inanıyoruz. Bunun için taraftarlar derneği olarak tüm kente çağrımız tek yürek tek ses olmaktır. Başarıyı birlikte yakalayalım" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci