Feribotta Araç Kuyruğu
Bayram tatillerini geçirmek için araçlarıyla yola çıkanlar, Tekirdağ'daki karayolunda yoğunluk yaşamazken, feribot limanı önünde 5'er km'lik araç kuyruğu oluşturdu.
Bayram tatillerini geçirmek için araçlarıyla birlikte yola çıkanlar, Tekirdağ'daki karayolunda herhangi bir yoğunluk yaşarmazken, Denizcilik işletmesine bağlı feribot limanı ve Barbaros beldesindeki liman önünde yaklaşık 5'er kilometrelik araç kuyruğu oluşturdu. Feribota binmek için sabahın erken saatlerinde gelmelerine rağmen halen kuyrukta beklediklerini ifade eden sürücüler, kısıtlı feribot seferlerine tepki gösterdi.
Kuyrukta ailesiyle birlikte bekleyen otomobil sürücüsü Yusuf Çelebi, havanın sıcak olması nedeniyle kuyrukta sıkıntı çektiklerini ifade ederek, 'Bayramda yoğunluk olacağını biliniyor ama feribot seferleri kısıtlı. Bunun içinde kuyruklar uzadı. Sabahtan bu yana feribota binmek için bekliyoruz' dedi.
Yaklaşık 60 araç kapasiteli feribotlar adalara olarak sabah saat 10.00 ve akşam 18.00'da karşılıklı seferler düzenliyor.