Atatürk Havalimanı'nda Temizlik Personeline Telefon Yasağı

Son Güncelleme:

Atatürk Havalimanı Başbakanlık VIP Salonu'na temizlik için gelen personelin kamera kaydı yapmaması için cep telefonları toplanıyor.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt içi gezilerinde kullandığı Atatürk Havalimanı Başbakanlık VIP Salonu'na temizlik için gelen personelin herhangi bir kamera kaydı yapmaması için cep telefonlarının toplandığı iddia edildi.

SIKI DENETİM

Atatürk Havalimanı'nda sadece Başbakan Erdoğan'ın kullandığı VIP Salonu'nda sıkı denetim altında tutuluyor.

TELEFONLAR TOPLANIYOR

İddiaya göre herhangi bir aksiliğin yaşanmaması ve bina içerisinde herhangi bir kamera çekimi yapılmaması için temizlik için binaya gelen personelin cep telefonlarının görevliler tarafından toplanıyor. Bina içerisinde yapılan temizliğin ardından personelin cep telefonları teslim ediliyor.

 

Kaynak: DHA