Tff 1. Lig

Son Güncelleme:

Diyarbakırspor, Hafta Sonu Deplasmanda Oynayacağı Sakaryaspor Maçının Hazırlıklarına Başladı.

Diyarbakırspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı.


Basın Sözcüsü Mustafa Kayıhan, hedeflerinin ligin ilk yarısında kalan tüm maçlardan puanla ayrılmak olduğunu belirterek, "Altay maçında futbolcularımız bize verdikleri galibiyet sözünü tuttu. Aldıkları galibiyetle bizleri ve camiamızı mutlu ettiler. Ligin ilk yarısını lig sıralamasında birkaç basamak üste tamamlayacağımıza inanıyoruz. Primler konusunda hassasız. Futbolcularımızın yüzünü güldürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz ligin ilk yarısında kalan maçlarımızın tümünden puan veya puanlarla ayrılmak. Bu


hafta sonu deplasmanda lider Sakaryaspor ile karşılaşacağız. Bu karşılaşma hem bizim hem de rakibimiz açısından çok önemli. Rakibimizin konumu bizi ilgilendirmiyor, rakibimizden çekinmiyoruz. Her maçımıza olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıkacağız" diye konuştu.


Takım kaptanı Serkan Özsoy ise, takım olarak her geçen gün daha iyiye gittiklerini söyleyerek, "Ligde hak ettiğimiz yerde bulunmuyoruz. Daha üst sıralarda yer almalıydık. Ligin ilk haftalarında beklenmedik puan kayıpları yaşadık. Bunları telafi edeceğimize inanıyorum. Biz kendimize güveniyoruz, iyi bir takımız. Taraftarlarımız da bize destek verirse işlerimiz tam anlamıyla rayına oturacaktır. Diyarbakırspor olarak ligde iddialıyız, bunu da ilerleyen haftalarda ispatlayacağız" ifadelerini kullandı.


(MG-İY-NÇ-S)

Kaynak: İHA