Thy'de Yeni Destinasyon Isparta

Son Güncelleme:

THY, 80 yıl önce bugün 20 Mayıs 1933'te 5 uçaklık filo ile kuruldu, bugün 217 uçaklı ve 99 ülkede 223 noktaya uçan şirket haline gelen Thy'de yeni destinasyon Isparta.

Dünyanın en çok noktasına uçan Türk Hava Yolları şimdi de 220'den fazla olan uçuş noktasına TK2860 seferi ile Isparta'yi da ekledi.Devlet Hava Meydanları İşletmeciliği Giden Yolcu Salonu'nda konuyla ilgili olarak 20 Mayıs Pazartesi günu duzenlenen basin toplantisinda Ispartanin buyuk eksikliginin tamamlanmis oldugu soylendi.


85 yolcusuyla saat 13:30'da ilk sefer basarili sekilde gerceklesti.


Thy Isparta seferleri haftada 3 gun karsilikli olmak uzere Pazartesi, Carsamba ve Cuma gunleri icra edilecek. Istanbul'dan Ispartaya tum vergiler dahil 158 TL'den baslayan acilis ozel ucretlerle seyahat edilebilir.


Kokteylin ardından basın açıklamasıyla THY Isparta uçuşları hakkında bilgi verildi.

Kaynak: Bültenler