Trabzon'da Kaçakçılık Operasyonları

Son Güncelleme:

Trabzon'da, son 2 haftada uyuşturucu, silah, içki ve sigara kaçakçılıklarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, 36 kişi yakalandı.

Trabzon'da, son 2 haftada uyuşturucu, silah, içki ve sigara kaçakçılıklarına yönelik düzenlenen operasyonlarda, 36 kişi yakalandı.


Alınan bilgiye göre, Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 1-19 Mart tarihleri arasında uyuşturucu, silah, sigara ve içki kaçakçılığına yönelik çok sayıda operasyon düzenledi.


Operasyonlarda, 2'si yabancı uyruklu 20 kişi, 26 bin 698 paket kaçak sigara, 42 şişe kaçak içki ile 4 zanlı 17 gram esrar ve 4 adet ekstacy marka uyuşturucu hap ile 12 kişi de 9 tabanca, 14 şarjör ve 300 mermi ve silah yapımında kullanılan malzemelerle yakalandı.


Haklarında yasal işlem başlatılan 36 kişi, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla salıverildi.


- TRABZON

Kaynak: AA