Türkiye, "Dünya Kadastro Zirvesi"Ne Ev Sahipliği Yapacak

Son Güncelleme:

"Dünya Kadastro Zirvesi, Kongre ve Sergisi", Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde, 2015 yılı Nisan ayında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

"Dünya Kadastro Zirvesi, Kongre ve Sergisi", Çevre ve Şehircilik Bakanlığının bağlı kuruluşu Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde, 20-25 Nisan 2015 tarihleri arasında, İstanbul'da yapılacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, kadastronun tüm yönleriyle ele alınarak tartışılması, teknik ve yasal arazi idare ilkelerinin benimsenmesi amacıyla Dünya Kadastro Zirvesi, Kongre ve Sergisi planlandığı ifade edildi.


Zirvenin, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü ev sahipliğinde, 20-25 Nisan 2015 tarihleri arasında, İstanbul'da düzenleneceği bildirildi.


Kadastro konusunda dünyanın önde gelen bilim insanları, uzman, araştırmacı ve idarecileri ile kamu ve özel sektör temsilcilerinin bir araya gelerek tecrübe, düşünce ve projelerini paylaşacakları organizasyon ile ortak dünya ve gelecek için ortak bir kadastro vizyonunun oluşturulmasının hedeflendiği kaydedildi. - Ankara

Kaynak: AA