Türkiye Sandık Başında

Son Güncelleme:

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için saat 07.00'de başlayan oy verme işlemi sürüyor.

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için saat 07.00'de başlayan oy verme işlemi sürüyor.


İlçe genelindeki 17 bin 243 seçmen, 73 sandıkta saat 16.00'ya kadar oylarını kullanabilecek.


Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy da oyunu kullandıktan sonra ilçe merkezinde sandık kurulan okulları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti.


Gürsoy, gazetecilere yaptığı açıklamada, "Ülkemizin geleceğinin şekilleneceği 1 Kasım seçimlerinin vatanımıza, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini ümit ediyorum. Hemşehrilerimizin sabır ve sükunet içerisinde birbirlerine saygılı bir biçimde oylarını kullandıkları için de hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: AA