Tuzla Tersanesi'nde Kıyıya Bağlı Gemide Yangın Çıktı

Son Güncelleme:

Tuzla Tersanesi'nde hayvan yemi yüklü bir geminin 1'inci ve 2'nci katlarında çıkan yangın, İstanbul İBB itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

(İSTANBUL) Tuzla Tersanesi'nde kıyıya bağlı bulunan, hayvan yemi yüklü yabancı uyruklu bir geminin 1'inci ve 2'nci katlarında çıkan yangın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Tuzla Tersanesi'nde kıyıya bağlı bulunan, hayvan yemi yüklü yabancı uyruklu bir geminin 1'inci ve 2'nci katlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü. Yangın ihbarının saat 12.06'da alınmasının ardından bölgeye sevk edilen 52 araç ve 125 personel, dumanlara müdahale etti. İBB itfaiyesinin çalışmaları sonucu yangın kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatıldı.

Kaynak: ANKA