Uruguay'a Besin Takviyesi
Son Güncelleme:
Kosta Rika'ya yenildikten sonra kendine gelmeye çalışan Uruguay takımına teknik heyet, besin takviyesinde bulunma kararı aldı.
Kosta Rika'ya 3-1 mağlup olduktan sonra morallerin bozulduğu Uruguay kampında teknik heyet ilginç bir karar aldı.
Uruguay'dan karamel sosu ve yeşil çay getirten Uruguay Milli Takımı, bu besin takviyeleriyle hem oyuncuları morallendirmek hem de Brezilya'ya Uruguay havası getirmeyi planlıyor.
Ancak uruguay Milli Takımı'nın getirttikleri arasında olan Karamel sosu havalimanındaki kontrollerden geçemedi. Belo Horizonte adlı havalimanında yeterli izni olmadığı gerekçesiyle el konulan karamel sosu Uruguaylı futbolcuların eline ulaşmazken çay ve diğer getirilen yiyecekler futbolcuların bulunduğu kampa getirildi.
Uruguay'ın 2010 Dünya Kupası'nda da aynı besin takviyeleriyle turnuvaya hazırlandığı belirtildi.
Kaynak: EuroSport.com