Vali Yavuz, İl Genel Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi
Uşak Valisi Seddar Yavuz, 30 Mart'ta görev süreleri dolacak olan İl Genel Meclisi üyelerine plaket ve veda yemeği verdi.
Uşak Valisi Seddar Yavuz, 30 Mart'ta görev süreleri dolacak olan İl Genel Meclisi üyelerine plaket ve veda yemeği verdi.
İl Genel Meclisi'nin mart ayı dördüncü oturumuna katılan Vali Yavuz, plaket töreni öncesi İl Genel Meclisi üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, yerel demokrasilerin pekişmesi noktasında il genel meclislerinin önemine vurgu yaptı.
Türkiye'nin büyük bir kalkınma ivmesi yakaladığını hatırlatan Yavuz, ülkemizde son dönemde gerçekleştirilen hizmetlerin vatandaş odaklı olduğunu, 'kutsal devlet' anlayışının yerini 'kutsal vatandaş' anlayışının aldığını söyledi.
İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun, başkan vekilleri ve meclis üyelerine plaket veren Vali Yavuz, Has Bahçe Polis Evi'ndeki yemekte il meclisi üyeleri ile vedalaştı. - Uşak