Velilere "Çocuk Eğitimi" Konusunda Sınav

Son Güncelleme:

"çocuk eğitimi" konusunda sınava tabi tuttu.

Adana'da özel bir okul, öğrencilerin velilerini


"çocuk eğitimi" konusunda sınava tabi tuttu.


Özel Burç Anaokulu Müdürü Ramazan Başol, yazılı açıklamasında, okulda öğrenim gören çocukların velilerini, daha önce "çocuk eğitiminde doğru bilinen yanlışlar" konusunda dağıttıkları kitapla ilgili sınava tabi tuttuklarını kaydetti.


Okulda gerçekleştirilen sınava, 190 veliden 125'inin katıldığını belirten Başol, "Sadece çocukların değil, anne ve babaların eğitimine de ciddi anlamda önem veriyoruz. Çünkü çocukların eğitimi, anne babanın eğitiminden geçiyor. Anne babaların eğitim düzeyi ne olursa olsun, ister üniversite mezunu olsun, çocuk yetiştirmek farklı bir olay" dedi.


Başol, veliler için her ay bir seminere katılma ve bir kitap okuma uygulaması başlattıklarını vurgulayarak, "Aile içi iletişim ve anne baba tutumları konusunda seminerler düzenliyoruz. Eğitimlere ve sınavlara katılan veliler, doğru bildikleri yanlışların çok olduğunu fark ettiklerini belirtiyor. Bu uygulamayı sürdüreceğiz. Bu sınavda başarılı olan, ilk beşe giren annelerimizi ödüllendiriyoruz. Bu uygulama tüm Türkiye'ye örnek olmalı" ifadelerini kullandı.


- ADANA

Kaynak: AA