Vinç Kiralayıp, Doğalgaz Borularını Çaldığı İddiası
Son Güncelleme:
Konya'da 75 adet 600 kilogramlık doğalgaz borusunu, kiraladığı vinç yardımıyla çaldığı öne sürülen kişi yakalandı
Konya'da bir kişi, kiraladığı vinç yardımıyla, her biri 600 kilogramlık 75 adet doğalgaz borusunu çaldığı iddiasıyla yakalandı.
Sille Ak Mahalle'de, bir şirkete ait depolama alanı olarak kullanılan araziden çelik doğalgaz boruları çalındı. Polis, 100 bin lira değerindeki 75 adet 600 kilogramlık borunun, ancak vinç yardımıyla götürülebileceği bilgisi üzerine çalışmasını bu yönde yoğunlaştırdı.
Poliste önceden kaydı bulunan ve yakın zamanda vinç kiraladığı belirlenen Mustafa K. (29), doğalgaz borusu hırsızlığına karıştığı iddiasıyla yakalandı. Başlatılan soruşturma sürdürülüyor. - Konya
Kaynak: AA