Vizyonda Bu Hafta

Son Güncelleme:

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik.

Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. İşte o filmler:


Anne


Annesiyle parka yaptığı yolculuk için çok heyecanlı olan Frankie, parkta oynamaya başlar. Sık sık annesiyle iletişim kuran çocuk bir anda ortadan kaybolunca, annesi için gerilimli dakikalar başlayacaktır. Telaşlı anne oğlunu bulmak için her şeyi yapmaya kararlıdır...


Başrollerinde Halle Berry, Robert Walker Branchaud ve Sage Correa'nın yer aldığı aksiyon-gerilim filminin yönetmen koltuğunda Luis Prieto oturuyor. Filmin kadrosunda Chris McGinn, Lew Temple, Dana Gourrier, Christopher Berry, Justin Lebrun, Malea Rose ve Ritchie Montgomery de yer alıyor. Filmin senaryosu ise Knate Lee'ye ait.


Balerin ve Afacan Mucit


Yetim olan Félicie Milliner sakin bir köyde yaşamakta olan küçük bir kızdır. Ancak Felicie'nin büyük bir hayali vardır, o da bir balerin olabilmektir. Bunun yolunun köyde kalmaktan geçmediğini bilen küçük kız kırsal Brittany'i terk ederek Paris'e kaçar. Burada bir yanlışlık sonucu farklı biriyle karıştırılır. Ancak bu yanlışlık ona hayallerinin yolunu açar. Felicie bu karışıklık sayesinde Büyük Opera binasının öğrenci kontenjanına girmeyi başarır. Peki küçük kız kimse durumu anlamadan hayallerine kavuşabilecek midir?...


Bırak Kendini


Tutucu bir psikolog olan Elia, ayrıldığı fakat hala sevdiği eski karısı Giovanna ile aynı binada yaşamaktadır. Yaşadığı ufak bir kaza sonucunda doktor, Elia'ya kilo vermesi için egzersiz yapması gerektiğini söyler. Elia, gittiği spor salonunda tanıştığı spor eğitmeni Claudia'dan yardım ister. Ancak fazlasıyla sportif ve sağlıklı olan Claudia'nın oynadığı oyunlar, Elia ve Giovanna'yı içinden çıkılmaz olaylar zincirinin içine sürükleyecektir.


Cumali Ceber: Allah Seni Alsın


Emekliliğine bir gün kala patronunu dövünce işten atılan Cumali, aynı zamanda çocuklarının kumar borcu olduğunu öğrenir. Cumali çocuklarına sinirlenip onları okuldan almaya karar vermişken şans kapısını çalar ve ailece kendilerini güzel bir otelde tatil yaparken bulurlar. Tatilde müşterilerden birine aşık olan Cumali oteli cumbüş alanına çevirir. Tam da bu sırada otel ciddi bir denetimden geçmektedir. Sosyal medyada fenomen haline gelen 'Cumali Ceber' karakterinin beyazperdeye aktarıldığı filmde Halil Söyletmez, Doğa Konakoğlu ve Emre Keskin rol alıyor.


Denizde Dehşet


Genç kız kardeşler Kate ve Lisa, güneş, eğlence ve macere dolu bir tatil yapmak için Meksika'ya giderler. Macerasever Kate, kız kardeşine köpek balıklı sularda dalış yapmayı önerir. Fakat Lisa, Kate kadar hevesli değildir. Kate'in ısrarına dayanamayan Lisa teklifi kabul eder ve dalış yapmaya giderler. Koruyucu kafesle güvenli bir şekilde suyun altına inen kardeşler oldukça heyecanlanır çünkü kafesin etrafını görkemli köpek balıkları sarmıştır. Fakat bir süre sonra heyecan yerini korkuya bırakır. Koruyucu kafes, bağlı olduğu tekneden kopar ve suyun derinliklerine doğru inmeye başlar. Oksijenleri tükenmeye başlayan kız kardeşler, etrafı köpek balıkları dolu sudan canlı olarak yüzeye çıkmanın yolunu ararlar.


İki


Şehir dışında, bahçeli ve iki katlı evlerinde yaşayan anne Meltem ve küçük kızı Beril mutlu bir hayat sürmektedir. Onları tedirgin eden tek şey olur olmaz zamanlarda ortaya çıkan evin emektar bekçisidir. Gizemli bekçi Meltem'de huzursuzluk yaratırken, bu huzursuzluğa bir de anne kızın görmeye başladığı ortak kabuslar eklenir. Bahçedeki gizemli mezar taşı da bunların üzerine tuz biber olur. Kendini savunmasız hisseden aile, eve geldikleri ilk günleri düşünmektedir ve kabusları gerçeğe dönüşmeye başladıkça işler daha da gizemli hale gelecektir...


İsmail'in Hayaletleri


Hayatına yeni giren Sylvia ile şehirden uzak, sakin bir hayat yaşayan İsmail, yeni filminin hazırlıklarıyla meşguldur. Düzenli ve sakin olan yaşamında bir süre sonra sorunlar oluşmaya başlar. Yazılarında tıkanmaya başlayan İsmail'in hayatı, 20 yıl öncesinde bıraktığı bir hayaletin tekrar ortaya çıkmasıyla alt üst olur. Yıllar önce habersizce çekip giden karısı Carlotta, geri dönmüştür. İsmail iki kadının arasında gelgitler yaşarken, filmi de tamamlamanın yollarını aramaya başlar.


Başrollerinde ünlü oyuncular Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourg, Louis Garrel ve Mathieu Amalric'im yer aldığı filmin yönetmen koltuğunda Arnaud Desplechin oturuyor. Filmin senaryosunu ise Arnaud Desplechin ile birlikte Léa Mysius ve Julie Peyr kaleme aldı.


Kara Kule


Roland Deschain, bütün evreni bir arada tutan Kara Kule'nin yok olmasını engellemek için, Siyah Giyen Adam olarak bilinen Walter O'dim'e karşı sürdürdüğü, sonsuz bir savaş içinde esir kalmıştır. Dünyanın kaderinin pamuk ipliğine bağlı olduğu, iyi ve kötünün ters düştüğü bu son savaşta Roland, kaleyi Siyah Giyen Adam'dan koruyacak tek kişidir.


Stephen King'in "The Dark Tower" isimli eserinin sinema uyarlaması olan filmin senaristliğini Akiva Goldsman üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Ron Howard oturuyor.


(İHA)

Kaynak: İHA