Xi, Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev ile Görüştü

Son Güncelleme:

Xİ'AN, 18 Mayıs (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin-Orta Asya Zirvesi ve resmi bir ziyaret için Çin'de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin Xi'an kentinde bir araya geldi.

Xİ'AN, 18 Mayıs (Xinhua) -- Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin- Orta Asya Zirvesi ve resmi bir ziyaret için Çin'de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin Xi'an kentinde bir araya geldi.

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin-Orta Asya Zirvesi ve resmi bir ziyaret için Çin'de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin Xi'an kentinde bir araya geldi, 17 Mayıs 2023. (Fotoğraf: Liu Bin/Xinhua)
Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Çin-Orta Asya Zirvesi ve resmi bir ziyaret için Çin'de bulunan Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile Çin'in kuzeybatısındaki Shaanxi eyaletinin Xi'an kentinde bir araya geldi, 17 Mayıs 2023. (Fotoğraf: Huang Jingwen/Xinhua)
Kaynak: Xinhua