Xperia Honami'nin Tüm Özellikleri Sızdı

Son Güncelleme:

Sony’nin merakla beklenen kamera telefonu i1 Honami’nin teknik özellikleri sızdı.

Furkan Yaldız - - Sony'nin 20 megapiksel çözünürlükte kameraya sahip olan i1 Honami kod adlı telefonu geçtiğimiz gün doğrulanmıştı. Sony Güney Kore CEO'su Kenji Sakai, Honami kod adlı cihaz üzerinde çalışmalar yapıldığını ve bu cihazın Kore'de yıl sonunda satışa çıkacağını söylemişti. Şimdi ise cihazın teknik özellikleri hakkında yeni bilgiler geldi. Çin'de yayın yapan Eprice adlı web sitesi, Honami'de yer alacak tüm teknik özellikleri fotoğraf halinde yayınladı.


Özelliklere baktığımızda, 5 inçlik full HD (1080p) ekran. 20MP ana kamera. Kameranın beraberinde Exmor RS sensörü, G Lens, Xenon flaşla birlikte iki tane LED, Mobile BIONZ görüntü işlemcisi ve 2MP ön kamera bulunuyor.


Snapdragon 800 işlemci, 2.2GHz çekirdek hızı, 2 GB Ram, 16 GB dahili depolama birimi, microSD kart desteği ve 3.000mAh batarya bulunuyor. Telefonun boyutu ise 144mm x 73.9mm x 8.3mm olduğunu görüyoruz.


Ayrıca, cihazın Eylül ayında düzenlenecek IFA 2013 Berlin etkinliğinde Xperia i1 olarak tanıtılması bekleniliyor.


Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis