Yağlıdere Emniyet Amirliği'nde Yangın Tatbikatı

Son Güncelleme:

Yağlıdere'de Emniyet Amirliği ile Yağlıdere Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü işbirliğiyle yangın tatbikatı düzenlendi.

Yağlıdere'de Emniyet Amirliği ile Yağlıdere Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü işbirliğiyle yangın tatbikatı düzenlendi.


İlçe Emniyet Amiri Turgay Cengiz, Emniyet Amirliği'nde düzenlenen tatbikatta yaptığı açıklamada, her yıl Sivil Savunma Büro Amirliği'nce yangın tatbikatı düzenlediklerini söyledi.


Tatbikatta emniyet personelinin olası bir yangın karşısındaki eksikliklerinin giderilmesinin amaçlandığını belirten Cengiz, "Tatbikat son derece olumlu geçti. Destek veren belediye itfaiye ekiplerine ve başarılı performans gösteren emniyet personeline teşekkür ediyorum" dedi.


Yağlıdere Belediyesi itfaiye personeli Muammer Kılıç ise günlük yaşantıda yangının büyük bir tehlike olduğunu dile getirerek, yangınlara müdahalede herkesin bilinçli olması için itfaiye personeli olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydetti. - Giresun

Kaynak: AA