Yaşlılar Haftası
Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevi sakinleri Yaşlılar Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti.
Sandıklı Hüseyin Develi Huzurevi sakinleri Yaşlılar Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ü makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çöl, yaşlıların sadece önemli günlerde değil her zaman değerinin bilinmesi gerektiğini söyledi.
"Onların bilgi ve tecrübelerine ihtiyacımız var" diyen Çöl, "Bizlerin bugünlere gelmesini sağlayan, kültürümüzü ve değerlerimizin temelini atan, bilgi ve tecrübeleri ile bizlere rehber olan yaşlılarımızı el üstünde tutmalıyız" dedi.
Yaşlıların sadece önemli günlerde değil, her zaman hatırlanmaları gerektiğini kaydeden Çöl, "Peygamber Efendimiz, gençleri yaşlılara saygı göstermeye teşvik etmiş ve herhangi bir genç yaşından dolayı bir ihtiyara saygı gösterirse Allah da ihtiyarlığında ona hizmet edecek kimseler yaratır diyerek bu hususun önemini vurgulamıştır. Huzurevi sakinlerimizin beni ziyaret etmesi son derece memnun etti, hepsine teşekkür ederim" diyerek sözlerini bitirdi.