Uygulamayı yükle! YÜKLE

Yeni Ion'lu İlk Netbook

Son Güncelleme:

CeBIT 2010 Fuarında Tanıtılan En Gözde Teknolojilerden Olan Yeni Nvıdıa Ion Yonga Setine Sahip İlk Netbook Acer'dan Geldi.

Acer, Almanya'nın Hannover şehrinde düzenlenen CeBıT 2010 fuarında bugün yaptığı basın konferansında, NVıDıA'nın ıON platformuna sahip ilk netbook olma özelliğine sahip olan Aspire One 532G'yi tanıttı.

Bu yeni yonga seti ile artık netbook'larda bile oyun oynanabilecek. Ayırca Optimus adı verilen teknoloji sayesinde pil ömrü de uzatılabilecek.


Avrupa'da piyasaya çıkış fiyatı 379 Euro olarak belirlenen üründe 10.1 inç boyutunda LED arka ışıklandırmalı ekran, ıntel Atom N450 işlemci ve NVıDıA GT 218 grafik işlemcisi yer alıyor.
Yeni ıON'a sahip ilk netbook Acer'dan geldi

1 kg ağırlığındaki üründe 512 MB bellek, Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı özelliklerinin yanı sıra HDMı çıkışı da yer alıyor. Önümüzdeki ay piyasaya sürülmesi beklenen Acer Aspire One 532G'nin 10 saat pil ömrü sunduğu belirtildi.

Yazan:
SDN -

Kaynak: Shiftdelete.net