Sakarya'da Yerde Hareketsiz Yatan Kişi Vatandaşları Korkuttu

Son Güncelleme:

Sakarya'da bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar korkarak 112 acil servisi aradı, ihbar üzerine polis ekipleri harekete geçti.

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, pazar yerinde bir kişinin yerde hareketsiz yattığı ihbarı üzerine, polis ekipleri harekete geçti. Kişinin kimsesiz ver sokaklarda yaşadığı ortaya çıktı.

DUVAR KENARINDA HAREKETSİZ YATIYORDU

Kimsesiz ve sokaklarda kaldığı öğrenilen bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar 112 acil servisi arayarak yardım istediler. Katlı pazaryerine gelerek yaklaşık 10 dakika boyunca yerde yatan kişiyi arayan 112 ve polis ekipleri, şahsı bir duvar kenarında hareketsiz yatarken buldular.

Katlı pazaryeri içinde aldığı alkolün etkisiyle sızdığı anlaşılan şahıs, 112 ekipleri tarafından ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İsmi öğrenilemeyen şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: İHA