Yerel Seçimlere Doğru

Son Güncelleme:

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Harmandar: "31 Mart'tan itibaren bize yüklediğiniz sorumluluğu hizmetlerle göreceksiniz.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Harmandar, seçim çalışmaları kapsamında Seydikemer ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.


Harmandar, il ve ilçe yönetimi üyeleri ile Temel, Yayla Seki, Kayabaş, Bekçiler ve Ören köylerindeki vatandaşları ziyaret ederek, sohbet etti. Mansur Harmandar, köylerde yaptığı konuşmada, Seydikemer'in AK Partili belediyeciliğe kavuşması için tüm teşkilat mensuplarının 30 Mart'a kadar kapı kapı dolaşmasını istedi.


"Seydikemer benim memleketim. Memleketimdeki hemşehrilerimin bu coşkusu ve heyecanı beni mutlu etti" diyen Harmandar, yeni Büyükşehir Yasası ile Seydikemer'in büyükşehir belediyesinden hizmet alacağını, AK Partili belediyecilik ile de ilçenin yaşam kalitesinin artacağını dile getirdi.


Harmandar, seçildikleri taktirde köyleri şehirden farksız hale getireceklerini belirterek, şöyle konuştu:


"Sizlerin desteğine çok büyük ihtiyacım var. Hiçbir siyasi parti gözetmeksizin hangi partiye oy veriyorsanız saygı duyuyorum. Ama bu seçimde bir kardeşiniz olarak, bir evladınız olarak, kiminin de büyüğü olarak sizden destek istiyorum. Bu desteğin ne anlama geldiğini 30 Mart akşamı daha iyi takdir edeceksiniz. 31 Mart'tan itibaren bize yüklediğiniz sorumluluğu hizmetlerle göreceksiniz. Köylerimizi artık şehirlerden farksız hale getireceğiz."


Köylerde kalkınma ve sosyal projeler üreteceklerini vurgulayan Harmandar, hayvancılık ve tarım üzerine de bir çok projeye imza atacaklarını belirtti. Harmandar, altyapısız köy kalmayacağını, tüm köylerde altyapı ve benzeri tüm işleri büyükşehir ile el ele verip bitireceklerini kaydetti.


Büyükşehir Yasası'nın imar konusunda belediyelere yetki sağlayacağına değinen Harmandar, "Büyükşehir belediyelerine önemli 1/1000 ve 1/5000'lik imar planlarını hazırlama yetkisi veriliyor. 30 Mart'tan sonra inşallah biz göreve gelirsek, imarı sorun olmaktan çıkarırız. Bu sorunu da sizlerle birlikte aşarız" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: AA