Yeşilyurt'tan Yeni İl Milli Eğitim Müdürü Şeker'e Ziyaret

Son Güncelleme:

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine atanan eski İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İsa Şeker'e ziyarette bulundu.

Milli Eğitim Bakanlığı Müşavirliğine atanan eski İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Yeşilyurt, İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan İsa Şeker'e ziyarette bulundu.


Yeşilyurt, ziyarette yaptığı konuşmada, kentte 10 yıldır İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunduğunu söyledi.


Kentin yüz ölçümü olarak küçük olmasına karşın tarihiyle, sosyal yaşantısıyla ekonomisiyle güzel şehir olduğunu anlatan Yeşilyurt, şöyle konuştu:


"Son yıllarda dünya ve insanların yaşayışları çok değişti. Bartın'ın eğitimde, sağlıkta ve diğer hizmetlerde oldukça mesafe alması gerekiyor. Bunların gerçekleştirilebilmesi için zaman lazım. Bizler de eğitimciler olarak, elimizden geleni yaptık. Bu süreçte gayretlerimizi ortaya koyduk. İnşallah buraya kadar getirdiğimiz bu görevi ve bayrağı bundan sonra da siz taşıyacaksınız. Sizlere ekibinizle beraber başarılar diliyorum."


Şeker de, kentteki eğitimin güzel bir noktada olduğunu ve kendilerinin de ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.


- BARTIN

Kaynak: AA