Zonguldak Belediye Başkanı Akdemir Açıklaması
"Festivalimizde, Zonguldak'ın adını ülke sınırları dışına da taşıyarak gerçekleştirmiş olacağız" dedi.
Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir,
"Festivalimizde, Zonguldak'ın adını ülke sınırları dışına da taşıyarak gerçekleştirmiş olacağız" dedi.
Akdemir, düzenlediği basın toplantısında, Zonguldak Karaelmas Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali'nin yarın başlayacağını belirterek, "Sosyal belediyecilik anlayışında kültürel sanatsal ve spor etkinliklerde katılımcı olmak gerekiyor. Bunun değerini vatandaşlara iyi şekilde anlatmanın en güzel yollarından birisi festivallerdir" dedi.
Yurt dışından da 6 yabancı halk oyunları ekibinin festivale katılacağını belirten Akdemir, "Festivalimizde, Zonguldak'ın adını ülke sınırları dışına da taşıyarak gerçekleştirmiş olacağız" görüşlerini dile getirdi.
Akdemir, İsveç'e yaptıkları ziyarete ilişkin de bilgi vererek, ziyaretin olumlu geçtiğini, yerel yönetimlerin işleyişleri ve engelli vatandaşların yaşam koşullarını incelediklerini söyledi.
Muhabir: Ferdi Akıllı
Yayıncı: Neşat Ergül - ZONGULDAK