Lodos Ve Şiddetli Yağış
İstanbul'da Akşam Saatlerinde Lodos İle Birlikte Etkili Olan Şiddetli Yağış Kazaları Da Beraberinde Getirdi
İstanbul'da akşam saatlerinde lodos ile birlikte etkili olan şiddetli yağış kazaları da beraberinde getirdi.
İstanbul akşam saatlerinde lodos ve şiddetli yağışın etkisi altına girdi. Yağış yüzünden trafikte yoğunluk yaşandı. Yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Meteoroloji yaptığı açıklamada lodos ve şiddetli yağışın yarın da etkili olacağını duyurdu, vatandaşları, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.
İstanbul'da akşam saatlerinde lodos ile birlikte etkili olan şiddetli yağış kazaları da beraberinde getirdi. Beyoğlu, İmrahor Caddesi'nde kaygan yolda virajı alamayan Nasri Toktamur'un kullandığı 34 ZG 3579 plakalı kamyonet devrildi.
Kazada kamyonette bulunan 3 kişi yaralandı. Çevredekiler tarafından araçtan çıkarılan yaralılar çevre hastanelere kaldırıldı.
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün yaptığı yazılı açıklamada bugün, 50 ila 80 kilometre arası hızla kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi beklenen lodosun ve yağışlı havanın, çarşamba günü de Marmara'da etkisini sürdüreceği ve lodosun saatte 30 ila 50 kilometre arasında hızla eseceği belirtildi.
Meteoroloji, vatandaşları su baskını, sel, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.