Otomobile çarpan at hiç bir şey olmamış gibi ot yemeye devam etti - Son Dakika
3.Sayfa

Otomobile çarpan at hiç bir şey olmamış gibi ot yemeye devam etti

Nevşehir'de başıboş gezen bir at, seyir halindeki bir otomobile çarptıktan sonra korkuluklara çarparak dereye düştü. Kazadan sonra at, hiçbir şey olmamış gibi etrafa bakarak dere yatağındaki otları yemeye başladı. Vatandaşlar bu durumu şaşkınlıkla izlerken, atın durumunun iyi olduğu veteriner tarafından teyit edildi.

28.04.2024 21:31

Otomobile çarpan at hiç bir şey olmamış gibi ot yemeye devam etti

NEVŞEHİR - Nevşehir'de başıboş gezen atlardan birisi seyir halindeki otomobile çarptı. Kaza sonrası ot yemeye başlayan atı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Olay bu gün Merkeze bağlı Göreme Beldesinde yaşındı. Edinilen bilgiye göre belde içerisinde başıboş şekilde koşan altı attan birisi önce seyir halindeki bir otomobile, daha sonrada korkuluklara çarparak dereye düştü. Çarpma sonrasında araçta maddi hasar oluşurken, demir çitleri kırarak dereye düşen at bir süre afalladıktan sonra düştüğü yerden kalktı. Hiçbir şey olmamış gibi etrafa bakınan at daha sonra dere yatağındaki otları yemeye başladı.

Atın bu durumunu cep telefonu kamerası ile görüntüleyen vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzeri kaza yerine veteriner çağırıldı. Yapılan kontrollerinde atın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tekrar doğaya bırakılan at bir süre sonra gözden kayboldu.

Otomobile çarpan at hiç bir şey olmamış gibi ot yemeye devam etti
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Otomobile çarpan at hiç bir şey olmamış gibi ot yemeye devam etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement