Malatyalı kaleci Emrah Tuncel, BAL'da en az gol yiyen kaleci oldu - Son Dakika
Spor

Malatyalı kaleci Emrah Tuncel, BAL'da en az gol yiyen kaleci oldu

Malatyalı kaleci Emrah Tuncel, BAL\'da en az gol yiyen kaleci oldu

Malatyalı kaleci Emrah Tuncel, Elazığlı antrenörü Mehmet Avni Türkmen'in çalıştırması sonucu, BAL'da tüm gruplarda en az gol yiyen kaleci oldu. Şanlıurfa ekibi Viranşehir Belediyespor 70 puanla grubunu şampiyon olarak tamamladı ve 21 maçta sadece 7 gol yedi. Tuncel'in kaleci antrenörlüğünü Mehmet Avni Tümen yaptı.

13.05.2024 14:09  Güncelleme: 14:10

Malatyalı kaleci Emrah Tuncel, Elazığlı antrenörü Mehmet Avni Türkmen'in çalıştırması sonucu, BAL'da tüm gruplarda en az gol yiyen kaleci oldu.

BAL 8 Grupta Şanlıurfa ekibi Viranşehir Belediyespor 70 puanla grubunu şampiyon olarak tamamladı. 3. Lige yükselme başarısı gösteren Güneydoğu ekibi oynadığı 21 maçta kalesinde sadece 7 gol gördü. Tüm gruplarda en az gol yiyen isim olan Malatyalı kaleci Emrah Tuncel'in kaleci antrenörlüğünü Elazığlı kaleci antrenörü Mehmet Avni Tümen yaptı. İkilinin yakaladığı uyum takımın şampiyonluğunda önemli bir rol oynadı. Viranşehir Belediyespor'un teknik sorumluluğunu yine Elazığlı teknik adam Bülent Güllü, yardımcı antrenörlüğünü ise Hayati Çubukçu yapıyordu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Malatyalı kaleci Emrah Tuncel, BAL'da en az gol yiyen kaleci oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement