AK Partili vekilin aracı kamyonetle çarpışarak dereye uçtu - Son Dakika
3.Sayfa

AK Partili vekilin aracı kamyonetle çarpışarak dereye uçtu

Ankara'nın Temelli ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç'a ait olan otomobil, bir kamyonetle çarpıştı. Kılıç'ın danışmanıyla birlikte Ankara'ya giderken gerçekleşen kaza sonucunda, Kılıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kazanın ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı ve hayatını kaybeden vatandaşa Allah'tan rahmet diledi.

29.05.2024 08:06  Güncelleme: 08:16

Ankara'da AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç'a ait otomobil ve bir kamyonet çarpıştıktan sonra yol kenarındaki dereye yuvarlandı. Kaza sırasında kamyonette bulunan 56 yaşındaki İlknur Doğan hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Kılıç'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAMYONET OTOMOBİLE ARKADAN ÇARPTI

Kaza, akşam saatlerinde Dumlupınar Bulvarı üzeri Ankara istikametinde meydana geldi. Yaser O. idaresindeki 06 PL 1593 plakalı kamyonet, otomobile arkadan çarptı.

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı
AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç

SAVRULAN ARAÇLAR DEREYE YUVARLANDI

Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 100 metre savrulan iki araç yol kenarındaki demir bariyerleri aşarak dereye yuvarlandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AK Parti Milletvekilinin otomobili kaza yaptı! 2 aracın dereye uçtuğu kazada 1 ölü, 4 yaralı

KAMYONETTEKİ 56 YAŞINDAKİ KADIN HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kamyonette yolcu olan 56 yaşındaki İlknur Doğan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada iki araç sürücüsü ile kamyonette bulunan F.Ü. ve M.E. yaralandı. Yaralılar hastaneye sevk edilirken, dere yatağına uçan iki araç ise vinç yardımıyla çıkarıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kazanın ardından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Bozbey sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajda, "AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve çalışma arkadaşlarına geçirdikleri kazadan dolayı geçmiş olsun diliyor, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.

AK Partili vekilin aracı kamyonetle çarpışarak dereye uçtu
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa AK Partili vekilin aracı kamyonetle çarpışarak dereye uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Ankara null: ohhh atesin bol olsun 3 45 Yanıtla
    Türker Karaarslan: Ne alaka acaba? 27 3 Yunuss Bayern: Amin inşallah darısı diğerlerine 1 4
  • Mehmet Kaplan: Ankara null haberi doğru tarafından oku kamyonetti vatandaş rahmetli oldu 13 1 Yanıtla
  • Yunuss Bayern: Sabah sabah ferahlatıcı haberlerr.. Darısı diğerlerine… 1 5 Yanıtla
  • Aa: sonuç sonuc 0 6 Yanıtla
  • Bilal Çakmak: Haberi okuyunca aklıma ilk gelen acaba gerçekten ölen vatandaşın olduğu kamyonet gerçekten milletvekilinin arabaya arkadaşım çarptı. Yoksa. Çalarlı arabamı ona çarptı 0 0 Yanıtla

Advertisement