Bayburt'ta Anneler Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Bayburt'ta Anneler Günü Programı Düzenlendi

Bayburt\'ta Anneler Günü Programı Düzenlendi

Bayburt'ta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından Anneler Günü özel programı düzenlendi. Belediye Başkanı Mete Memiş, programda kadınların Anneler Gününü kutladı. Programda çekiliş düzenlendi ve annelere hediyeler verildi. Bayburtlu kadınlar, programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

13.05.2024 10:13  Güncelleme: 10:14

Bayburt'ta Anneler Günü nedeniyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce ailelere yönelik program düzenlendi. Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anneler Günü özel programına katıldı.

Bamsı Beyrek Seyir Terasında gerçekleştirilen programda Başkan Memiş, Eşi Zeynep Memiş ile birlikte masaları dolaşarak kadınların Anneler Gününü kutladı.

Düzenlenen programda konuşma gerçekleştiren İl Müdür Yardımcısı Senem Daştan, programa katılan herkese teşekkür ederek, kadınların Anneler Gününü kutladı.

Çekiliş düzenlenen programda, bütün annelere çeşitli hediyeler verildi. Çekilişin ardından annelerin hayatın koşuşturmasından ve stresinden uzaklaştırabilmek amacıyla oyunlar oynandı.

Keyifli bir gün geçiren Bayburtlu kadınlar, programın hazırlanmasında emeği geçen Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne ve desteklerinden ötürü Başkan Memiş'e teşekkür ettiler.

Program, günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayburt'ta Anneler Günü Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement