Yeğeninin cansız bedeni kanaldan çıktı, amcanın feryadı yürek burktu - Son Dakika
3.Sayfa

Yeğeninin cansız bedeni kanaldan çıktı, amcanın feryadı yürek burktu

Adana'da iki gündür kayıp olan 4 yaşındaki çocuğun cansız bedeni kanalda bulundu. Olay yerine gelen minik çocuğun amcası ise "Ben şimdi babana ne diyeceğim, nasıl anlatacağım" diye feryat ederek gözyaşı döktü.

18.08.2020 12:45  Güncelleme: 14:16

Adana'da iki gündür kayıp olan çocuğun sulama kanalında cansız bedeni bulundu. 4 yaşındaki Zafer Kıral'ın amcası, "Ben şimdi babana ne diyeceğim, nasıl anlatacağım" diyerek olay yerinde gözyaşlarına boğuldu. Talihsiz çocuğun babasının cezaevinde olduğu öğrenildi.

BABASI CEZAEVİNDE

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Yukarı Çiçekli Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, babası Uğur Kıral cezaevinde, annesi Büşra Kıral da işte olan 4 yaşındaki Zafer Kıral, dün kayboldu. İşten eve geldikten sonra çocuğunun kayıp olduğunu öğrenen anne, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Başvuru üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü harekete geçti.

KANALIN SUYU KESİLDİ

Polis, her yerde çocuğu aradı ancak bir türlü bulamadı. Evinin yakınından sulama kanalı geçtiği için polis, çocuğun kanala düşme ihtimali üzerine kanalın suyunu kestirdi. Çocuk polisi, iki gündür arama çalışmalarını sürdürürken bugün sabah saatlerinde Yukarı Çiçekli Mahallesinde kanalda bir çocuğun hareketsiz halde gittiği ihbarı geldi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, kanalda bulunan çocuk cesedinin kayıp Kıral'a ait olduğunu belirledi.

"BUNU BABANA NASIL ANLATACAĞIM?"

Ceset, hemen sulama kanalından çıkartıldı. Bu arada olay yerine gelen çocuğun amcası "Ben şimdi babana ne diyeceğim, bunu nasıl anlatacağım" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Çocuğun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Yeğeninin cansız bedeni kanaldan çıktı, amcanın feryadı yürek burktu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yeğeninin cansız bedeni kanaldan çıktı, amcanın feryadı yürek burktu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vatandaş: Hatırlıyorsanız 23 gün önce haber vardı Adana da kanalda yüzen çocuklardan. Yasaklar çiğnenmek içindir diyordu 14 yaşında velet. Yasakları çiğneyenler dr yok olmaya mahkmdur! Allah sabır versin 20 6 Yanıtla
    Hakan48: Onu söyleyen de bir cocuktu dikkatini cekerim.Ne kadar kalbiniz kararmış ya sizin yok olmaya sizin gibi insanlar mahkum enin de sonunda 8 5
  • yanlız: ALLAH (c.c) RAHMET EYLESİN 12 0 Yanıtla

Advertisement