Ağrı'da 28 şüpheli gözaltına alındı, uyuşturucu madde ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Ağrı'da 28 şüpheli gözaltına alındı, uyuşturucu madde ele geçirildi

Ağrı\'da 28 şüpheli gözaltına alındı, uyuşturucu madde ele geçirildi

Ağrı ve Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılıklarının yürüttüğü soruşturma kapsamında, uyuşturucu madde ticaretini engellemeye yönelik operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

07.12.2023 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'da uyuşturucu operasyonu: 28 gözaltı

AĞRI - Ağrı'da, uyuşturucu madde ticaretini önlemeye yönelik kapsamlı operasyonda 28 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ağrı ve Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen soruşturmalar doğrultusunda. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sokak satıcılarının tespiti ve yakalanması ile uyuşturucu madde ticaretini engellemeye yönelik 10 Temmuz tarihinden beri devam eden teknik ve fiziki takip çalışmalarında tespit edilen 29 sokak satıcısının yakalanmasına yönelik Ağrı Merkez ve Doğubayazıt ilçelerinde alınan operasyon kararı ile 36 ikamet ve iş yerine eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

105 Ekip, 369 Personel, 18 Özel Harekat Ekibi, 6 Narkotik Dedektör Köpeği ve 1 Drone ile hava destekli operasyon yapılarak 28 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ağrı'da 28 şüpheli gözaltına alındı, uyuşturucu madde ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement