Alanya'da Para Dolu Çanta Hırsızlığı Sonucu İki Kişi Öldü - Son Dakika
3.Sayfa

Alanya'da Para Dolu Çanta Hırsızlığı Sonucu İki Kişi Öldü

Alanya'da Ukrayna uyruklu bir kişi, cipindeki para dolu çantayı çalan motosikletli hırsızları takip ederken aracıyla çarpıp öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

11.11.2023 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA'nın Alanya ilçesinde Ukrayna uyruklu Dmytro C., cipindeki para dolu çantayı alıp kaçan motosikletli Murat O. ve Azerbaycan uyruklu Elnur B.'yi aracıyla çarparak öldürdü. Olayın ardından gözaltına alınan Dmytro C., adliyeye sevk edildi.

Olay, dün öğle saatlerinde Mahmutlar Mahallesi'nde meydana geldi. Ukrayna uyruklu Dmytro C., BO 1180 EH plakalı cipi ile Sarıhasanlı Caddesi'nde durduğu sırada, başında kask takılı Murat O. ile Azerbaycan uyruklu Elnur B., motosikletle yanına geldi. Murat O. ile Elnur B., cipin ön koltuğunda içerisinde 36 bin euro bulunan çantayı gasbedip, 07 BLH 180 plakalı motosikletle kaçtı, Dmytro C. de peşlerine düştü. Dmytro C. Takip sırasında şüphelilere tabancayla ateş etti, yaklaşık 300 metre sonra da motosiklete çarptı. Olayda, motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, Dmytro C.'yi gözaltına aldı. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemede, tabanca ve boş kovan bulundu. Dmytro C., jandarmadaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. (DHA)

Alanya\'da Para Dolu Çanta Hırsızlığı Sonucu İki Kişi Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Alanya'da Para Dolu Çanta Hırsızlığı Sonucu İki Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement