Ankara'da 24 ve 26 yıl hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ankara'da 24 ve 26 yıl hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

Ankara\'da 24 ve 26 yıl hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

Ankara'da kasten adam öldürme ve çekle ilgili karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme suçlarından aranan 2 şahıs, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonlarla yakalandı. R.A. isimli şahıs Sincan ilçesinde, H.K. ise Yenimahalle ilçesinde güzellik salonu işlettiği sırada yakalandı. Şahıslar adli işlemlerinin ardından tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi.

22.03.2024 22:21  Güncelleme: 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da 24 yıl hapis cezası bulunan şahıs ile 26 yıl hapis cezası bulunan şahıs, jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

Jandarma Dedektifleri Suç Araştırma Timleri (JASAT), tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 'Kasten Adam Öldürme' ve 'Çekle İlgili Karşılıksızdır İşlemi Yapılmasına Sebebiyet Verme' suçlarından aranan 2 şahıs, JASAT ekipleri tarafından düzenlenen operasyonlarda yakalandı. Kasten adam öldürme suçundan aranan ve 24 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan R.A. isimli şahısın Sincan ilçesinde yakalandığı öğrenildi. "Çekle karşılıksızdır işlemi yapılmasına sebebiyet verme" suçundan 26 yıl 5 ay hapis cezası bulunan ve 7 aydır arandığı belirtilen H.K. ise Yenimahalle ilçesinde güzellik salonu işlettiği tespit edildikten sonra gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

R.A. ve H.K. isimli şahıslar adli işlemlerinin tamamlanmasının ardından tutuklanarak Sincan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ankara'da 24 ve 26 yıl hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement