Antalya'da Akaryakıt Tankeri Eve Daldı - Son Dakika
3. Sayfa

Antalya'da Akaryakıt Tankeri Eve Daldı

Antalya'da akaryakıt tankeri eve daldıANTALYA - Antalya'da boş akaryakıt tankeri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle önce istinat duvarını yıktı, ardından önüne kattığı otomobili sürükleyerek durabildi.

12.07.2017 19:17

Antalya'da akaryakıt tankeri eve daldı

ANTALYA - Antalya'da boş akaryakıt tankeri sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle önce istinat duvarını yıktı, ardından önüne kattığı otomobili sürükleyerek durabildi.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 17: 40 sırasında Kepez ilçesi Avni Tolunay Mahallesi 4500 Sokak üzerinde meydana geldi. Günay Keser, 34 TU 780 plakalı boş akaryakıt tankeri ile Hürriyet Caddesi'nden 4500 Sokağa dönüş yaptı. İddiaya göre yol ortasında tümseklerde yavaşlaması gereken Keser, sağından ve solundan araçların gelmesi nedeniyle paniğe kapıldı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Günay Keser, idaresindeki tanker, sol tarafındaki 45 numaralı iki katlı bir evin istinat duvarına çarptı. Duvarı yıkan, park halindeki otomobili önüne katarak sürükleyen tanker,zeytin ağacı ve diğer duvarı da yıkarak durabildi. Bahçeye tanker girdiğini gören ev sahibi Ahmet Aydoğan ve kiracı Kamil Güleç durumu 112 Sağlık ekiplerine bildirdi. Sürücü Günay Keser, hafif yaralı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada Kamil Güleç'in 42 BZH 32 plakalı otomobili büyük hasar gördü. Kaza anında bahçede kimsenin olmaması ise olası bir faciayı önledi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Ev sahibi Ahmet Aydoğan, gürültü üzerine bahçeye indiklerini ve bir tankerin duvarları yıkarak bahçeye girdiğini gördüklerini söyledi.

Tanker şoförünün hafif yaralı olduğunu dile getiren Aydoüğan, en büyük sevinçlerinin can kaybı olmaması olduğunu kaydetti.

Antalya\'da Akaryakıt Tankeri Eve Daldı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Antalya'da Akaryakıt Tankeri Eve Daldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement