Ardahan'da Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu - Son Dakika
3.Sayfa

Ardahan'da Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu

Ardahan\'da Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu

Ardahan'da yaşanan kuvvetli fırtına sonucunda bazı ev ve iş yerlerinin çatısı uçtu. Eski TOKİ'de bulunan bazı binaların yanı sıra Küçük Sanayi Sitesi'nde de işyerlerinin çatısı uçtu. Fırtına nedeniyle elektrik hatları da koptu ve Aras EDAŞ ekipleri onarım çalışmalarına başladı. Küçük sanayi sitesinde işyerinin çatısı uçan bir vatandaş, mağduriyetin giderilmesi için yetkililerden yardım talep etti.

29.12.2023 13:08  Güncelleme: 13:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'da şiddetli rüzgar çatıları uçurdu.

Ardahan'da kuvvetli fırtına nedeniyle bazı ev ve iş yerinin çatısı uçtu. Fırtına nedeniyle eski TOKİ'de bazı binaların yanı sıra Küçük Sanayi Sitesi'nde bazı işyerlerinin çatısı uçtu. Fırtına nedeniyle bazı bölgelerde elektrik hatları koptu. Aras EDAŞ arıza ekipleri elektrik hatlarının onarımı için çalışma başlattı.

Küçük sanayi sitesinde işyerinin çatısı uçan Kenan Alan, dün meydana gelen şiddetli fırtınadan dolayı işyerinin çatısının uçtuğunu söyleyerek, "Şiddetli fırtınada çaltılarımız uçtu. Sanayi sitesinde bizim gibi birkaç yerinde çatıları uçtu. Şu anda mağdur durumdayız. Mağduriyetin giderilmesini yetkililerden talep ediyoruz" dedi. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ardahan'da Şiddetli Rüzgar Çatıları Uçurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement