Artvin'de Kar Nedeniyle Ağaç Yola Düştü, Sürücü Saniyelerle Kurtuldu - Son Dakika
3.Sayfa

Artvin'de Kar Nedeniyle Ağaç Yola Düştü, Sürücü Saniyelerle Kurtuldu

Artvin\'de Kar Nedeniyle Ağaç Yola Düştü, Sürücü Saniyelerle Kurtuldu

Artvin'in Arhavi ilçesinde kar nedeniyle bir ağaç devrilerek yola düştü. Tam o sırada yoldan geçmeye çalışan sürücü saniyelerle kurtuldu, o anlar ise araç kamerasına yansıdı. Fotoğrafçı Soner Kara, tarihi Çifte Köprü'yü ve kar manzaralarını fotoğraflamak için bölgeye gitmek üzere yola çıktığı sırada heyelan meydana geldi. Heyelanla birlikte devrilen ağaç yola düşerken, sürücü Soner Kara olaydan saniyelerle kurtuldu. O anlar ise araç kamerası tarafından kaydedildi.

13.01.2024 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Arhavi ilçesinde kar nedeniyle bir ağaç devrilerek yola düştü. Tam o sırada yoldan geçmeye çalışan sürücü saniyelerle kurtuldu, o anlar ise araç kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, ilçede tarihi Çifte Köprü'yü ve kar manzaralarını fotoğraflamak için bölgeye gitmek için yola çıkan fotoğrafçı Soner Kara, araç içerisinde canlı yayın yaparken bir anda heyelan meydana geldi.

Heyelanla birlikte devrilen ağaç yola düştü, sürücü Soner Kara ise olaydan saniyelerle kurtuldu. Yaşanan o anlar ise saniye saniye görüntülendi. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Artvin'de Kar Nedeniyle Ağaç Yola Düştü, Sürücü Saniyelerle Kurtuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement