Ataşehir'de Sürücüye Küfür Eden Şahıs Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Ataşehir'de Sürücüye Küfür Eden Şahıs Yakalandı

Ataşehir\'de Sürücüye Küfür Eden Şahıs Yakalandı

Ataşehir'de bir sürücü, gerginlik yaşadığı bir kişinin aracının önünü keserek sürücüye ve yanındaki çocuğa küfürler etti. Aracın camlarını yumruklayan ve küfürler eden şahıs ile olay anında yanında bulunan babası polis tarafından yakalandı. Haklarında 'tehdit' ve 'hakaret' suçlarından adli işlem başlatılan şahıslar, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

08.02.2024 09:40  Güncelleme: 01:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ataşehir'de bir sürücü, gerginlik yaşadığı bir kişinin aracının önünü keserek sürücüye ve yanındaki çocuğa küfürler etti. Aracın camlarını yumruklayan ve küfürler eden şahıs ile olay anında yanında bulunan babası polis tarafından yakalandı.

Olay, Ataşehir'de geçtiğimiz günlerde yaşandı. İddiaya göre, U.Y. ve M.S. isimli iki sürücü arasında trafikte gerginlik çıktı. U.Y., tartıştığı M.S.'nin aracının önünü keserek araç içerisindeki şoförü tehdit etti. U.Y. aynı zamanda sürücünün yanındaki çocuğa da küfretti. Polisin yaptığı çalışma ile U.Y. adlı şahıs ile olay anında yanında bulunan babası E.Y. 25 Ocak günü Küçükbakkalköy Mahallesi'nde gözaltına alındı.

Haklarında "tehdit" ve "hakaret" suçlarından adli işlem başlatılan şahıslar, işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ataşehir'de Sürücüye Küfür Eden Şahıs Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement