Bacanaklar arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3. Sayfa

Bacanaklar arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'da tartışan bacanaklar birbirini bıçakladı. Hastaneye kaldırılan bacanaklardan biri tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

03.05.2021 23:19  Güncelleme: 23:54

Merkez Seyhan ilçesi Narlıca Mahallesi'nde oturanMuhammet Sait T., evinde henüz bilinmeyen nedenle bacanağı İsmail A. tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail A. ve bacanağı Muhammet Sait T., bıçakla yaralandı.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kavga seslerini duyan mahalleli durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılan İsmail A., burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

DİĞER BACANAĞIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Muhammet Sait T'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi. İsmail A'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bacanaklar arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Kaynak: AA

Son Dakika 3. Sayfa Bacanaklar arasında bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Derviş Çetinkaya: Doğudan göçle gelenler Adanayı zedeliyor 22 14 Yanıtla
  • Zengin: Adana'da havalar ısınıyor demekki 12 3 Yanıtla
  • Gene mi Adana: Erzurum dan beklerdik Ramazanda kavgayı 9 6 Yanıtla
    Gene adana : Hayırdır Erzurum mu göründü sana yada durttumu seni 5 2 Medine sevdalısı: Hell olsun doğru söylüyorsun .Benim tanıdığım var erzurumlular ne bayram bilirler nede Ramazan nede Mübarek gün . 6 0 Has adanali : Adanayi bu duruma sokan hep kirolar adanin yerlisi delilanlidir mertir ama kirolar basti adanayi neeeye gitseler orayi karisitiroyolar 2 0 Mehmetd: Medine sevdalısı biraz ufak at civcivler yesin. Keşke sen erzurumlularin Ramazan'a oruca verdiği değeri versen. Kesin adanalisin sen. Kendinizi aklamak için başkalarına çamur atıyorsunuz. 2 0 Misafir: Kuyruk acısı var galiba 1 0
  • Batttalgazi: Yine Adana ve yine olay, gün geçmiyorki bir olay olmasın meşhur Adanada. Rabbim sizide, bizide islah etsin, siz adam olmazsınızda, hayırlısı olur inşallah. 9 5 Yanıtla
  • Ali : Keşke herkes doğduğu şehirde kalsaydı. 13 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement