Balıkesir'de Kaybolan Alzaymır Hastası Yaşlı Kadın 32 Saat Sonra Sağ Olarak Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de Kaybolan Alzaymır Hastası Yaşlı Kadın 32 Saat Sonra Sağ Olarak Bulundu

Balıkesir\'de Kaybolan Alzaymır Hastası Yaşlı Kadın 32 Saat Sonra Sağ Olarak Bulundu

Balıkesir'in Havran ilçesinde yaşayan alzaymır hastası S.B., 2 gün önce kayboldu. Jandarma ekipleri ve vatandaşların katılımıyla yapılan arama çalışmaları sonucunda S.B., 32 saat sonra dağlık alanda sağ olarak bulundu. Jandarma komandoları tarafından hastaneye götürülen S.B.'nin sağlık durumu iyi.

05.04.2024 14:35  Güncelleme: 14:38

Balıkesir'in Havran ilçesinde geçtiğimiz gün kaybolan alzaymır hastası yaşlı kadın, jandarma ekiplerinin çalışması ile 32 saat sonra dağlık alanda sağ olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Balıkesir İl Jandarma Komutanlığına, Havran ilçesi Dereören Mahallesi'nde ikamet eden alzaymır hastası S.B.'nin (65) yaklaşık iki gün önce kaybolduğu bildirildi. Kayıp yaşlı kadının bulunarak ailesine teslim edilmesi amacıyla 3 asayiş timi, 1 jandarma komando timi, 1 AFAD ekibi, 1 iz takip köpek unsuru ve vatandaşlarının katılımıyla 100 kişilik ekip ile arama çalışması başlatıldı. S.B., 32 saat sonra Dereören Mahallesi Akgedik mevkiinde sağ olarak bulundu. Yürümekte zorluk çeken alzaymır hastası yaşlı kadını jandarma komandolar sırtında taşıyarak sağlık ekiplerine ulaştırdı. Jandarma ekipleri tarafından bulunan ve hastaneye sevk edilen S.B.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de Kaybolan Alzaymır Hastası Yaşlı Kadın 32 Saat Sonra Sağ Olarak Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement