Balıkesir'de yapılan operasyonda uyuşturucu, silah ve para ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Balıkesir'de yapılan operasyonda uyuşturucu, silah ve para ele geçirildi

Balıkesir\'de yapılan operasyonda uyuşturucu, silah ve para ele geçirildi

Balıkesir'in Gönen ve Bandırma ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, 2 araç ve 1 iş yerinde yapılan aramalarda uyuşturucu madde, silah ve para bulundu. Operasyonda toplamda 36 gram metanfetamin, 28 gram esrar, 1 adet kuru sıkıdan bozma tabanca, 5 adet fişek, 17 adet av tüfeği fişeği, 3 adet uyuşturucu içme aparatı, 17 bin TL suç geliri ve 2 adet içime hazır sarılmış esrar ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alındı.

07.11.2023 11:57

Balıkesir'in Gönen ve Bandırma ilçelerinde 2 araçta ve 1 iş yerinde yapılan aramada uyuşturucu madde, silah ve para ele geçirildi.

Gönen İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bandırma İstihbarat Büro Amirliği ekiplerince dün 2 araçta ve 1 iş yerinde yapılan aramada; 36 gram metanfetamim maddesi, 28 gram esrar maddesi, 1 adet Blow marka kuru sıkıdan bozma tabanca ve 5 adet 6*35 fişek, 17 adet av tüfeği fişeği, 3 adet uyuşturucu içme aparatı, 17 bin TL suça konu olduğu değerlendirilen para, 2 adet içime hazır sarılmış esrar maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar gözaltına alındı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Balıkesir'de yapılan operasyonda uyuşturucu, silah ve para ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement