150 metre sürüklenen motokurye feci şekilde can verdi - Son Dakika
3.Sayfa

150 metre sürüklenen motokurye feci şekilde can verdi

150 metre sürüklenen motokurye feci şekilde can verdi

Bartın'da sürücüsünün virajda kontrolünü yitirdiği motosiklet kaldırıma çarptı ve yaklaşık 150 metre sürüklendi. Kazada sürücü hayatını kaybederken, olay yerinde sık sık kaza meydana geldiği belirtildi.

12.04.2024 09:25  Güncelleme: 09:30

Bartın'da sürücüsünün virajda kontrolünü yitirdiği motosiklet kaldırıma çarpıp, yaklaşık 150 metre sürüklendi. Feci kazada sürücü Ömer Özyapı (24) yaşamını yitirdi.

VİRAJDA KONTROLÜ YİTİRDİ

Saat 05.30 sıralarında Bartın- Karabük yolunun Çaydüzü Mahallesi Çayırlar Kavşağı mevkinde yaşanan olayda Karabük istikametinden Bartın yönüne giden Ömer Özyapı yönetimindeki motosiklet, sürücüsünün virajda kontrolü yitirmesi sonucu kaldırıma çarptı.

Hızla giden motosiklet çarpmanın ardından yaklaşık 150 metre sürüklendi. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaşamını yitiren Özyapı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olay yerinde çok sık kaza meydana geldiğini söyleyen mobilya dükkanı sahibi Ertan Bakır, tedbir alınmasını istedi. Hayatını kaybeden Ömer Özyapı'nın motokurye olarak çalıştığı öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa 150 metre sürüklenen motokurye feci şekilde can verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Engin: Kimse için 5/10 dk erken varan bir sipariş önemli değil. Lütfen acele etmeyin hız yapmayın makas atmayın. Allah rahmet eylesin 44 5 Yanıtla
  • DORUĞUN GERZESİ: Allah rahmet etsin . motor kazalarına önlem alınmalı çok ölümlü kaza yaşanıyor . zatenyollarda moyortuculara saygıdayok 29 6 Yanıtla
  • Hakan Uzuner: Çok süratli ve dikkatsiz gidiyorlar. Tabi bunu çalıştıran kişiyede sormak lazım. Kimse kimseyi zorlamasa bu işler olmaz. Ne yapsınlar ekmek parası... Allah rahmet eylesin... 21 0 Yanıtla

Advertisement