Batman'da düğünde çıkan kavgada 6 kişi yaralandı - Son Dakika
3.Sayfa

Batman'da düğünde çıkan kavgada 6 kişi yaralandı

Batman'ın Beşiri ilçesinde düğünde karşılaşan iki husumetli aile arasında çıkan kavgada 6 kişi yaralandı. Kavga taşlı, tekmeli, yumruklu ve silahlı şekilde gerçekleşti. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

18.09.2023 15:48  Güncelleme: 15:50

BATMAN'ın Beşiri ilçesinde düğünde karşılaşan husumetli iki aile arasında çıkan taşlı, tekmeli, yumruklu ve silahlı kavgada 6 kişi yaralandı.

Olay, dün akşam saatlerinde Beşiri ilçesi İkiköprü beldesi Durucak köyü Çaykenarı mezrasında meydana geldi. Mezradaki bir düğünde karşılaşan husumetli iki aile arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek tekmeli, yumruklu ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada F.G. (21), K.G.(32), S.T. (39), E.T. (19) ve B.T. (32) taş, tekme ve yumruklarla yaralanırken, İ.T.(25) ise S.T.'nin (36) ateşlediği tabancadan çıkan kurşunla omzundan yaralandı. Kavgada 2 otomobilin camları da, atılan taşlardan zarar gördü. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Beşiri Devlet Hastanesi'ne, buradan da Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, S.T. gözaltına alındı. Olayla ilgili polis ekiplerince inceleme başlatıldı.

Batman\'da düğünde çıkan kavgada 6 kişi yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Batman'da düğünde çıkan kavgada 6 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement