"Beni sevmeyen sahneye çıksın" diyerek canlı yayın açıp; 3 kişiyi yaraladı - Son Dakika
3.Sayfa

"Beni sevmeyen sahneye çıksın" diyerek canlı yayın açıp; 3 kişiyi yaraladı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bir kişi, telefonundan canlı yayın yaparak pompalı tüfekle arka arkaya ateş açtı. Şehrin göbeğinde kendisini sevmediğini iddia ettiği kişiye ateş eden şüpheli, olayla ilgisi olmayan bir kadına ve akraba olan iki şahsa isabet ettirdi. Trafik polisi tarafından yakalanan şüpheli etkisiz hale getirildi. Yaralanan 3 kişinin durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

06.10.2023 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da bir kişi, sosyal medyada canlı yayın açıp pompalı tüfekle arka arkaya ateş açtı. Hırsını alamayan şüpheli, şehrin göbeğinde kendisini sevmediğini iddia ettiği kişiye tüfekle ateş etti. Tüfekten çıkan saçmalardan biri pazar alanında olayla ilgisi olmayan kadına, ikisi ise akraba olan şahıslara isabet etti. Dehşet saçan şüpheli, polis tarafından etkisiz hale getirildi.

CANLI YAYINDA ATEŞ AÇTI

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde kendisi hakkında dedikodu yapılmasına sinirlenen ve kırsal alana aracıyla çıkan Hasan B. sosyal medyada canlı yayın açtı. Yanında getirdiği pompalı tüfekle yayında ateş açan Hasan B., kendisini sevmeyenlere küfürler savurup, tehditte bulundu.

Bursa'da beni sevmeyen sahneye çıksın diyerek canlı yayın açtı 3 kişiyi pompalı tüfekle yaraladı

3 KİŞİ VURULDU

Hırsını alamayan şüpheli şehrin göbeğine giderek, kendisini sevmediğini iddia ettiği kişiye ateş açtı. Olayda Güray D ve Gürkan D. ile pazar alanında ilerleyen 73 yaşındaki Cemile K. yaralandı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine ambulans sevk edilirken, olay yerine yakın olan trafik polisi ise şüpheliyi yakalayıp, etkisiz hale getirdi. Şüphelinin canlı yayında tehditler savurup, ateş açtığı ve polis tarafından yakalandığı anlar ise kameralara anbean yansıdı. Tüfekle vurulan 3 kişinin durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Bursa'da beni sevmeyen sahneye çıksın diyerek canlı yayın açtı 3 kişiyi pompalı tüfekle yaraladı
"Beni sevmeyen sahneye çıksın" diyerek canlı yayın açıp; 3 kişiyi yaraladı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa 'Beni sevmeyen sahneye çıksın' diyerek canlı yayın açıp; 3 kişiyi yaraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement