Bursa'da Otomobil Sulama Kanalına Düştü: 2 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Bursa'da Otomobil Sulama Kanalına Düştü: 2 Yaralı

Bursa\'da Otomobil Sulama Kanalına Düştü: 2 Yaralı

Bursa'nın Orhangazi-İznik karayolunda seyir halinde olan bir otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu sulama kanalına düştü. Kanala çarpan araçta bulunan sürücü ve yanındaki yolcu yaralandı. Olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulansla İznik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

11.04.2024 16:46  Güncelleme: 16:47

Bursa'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil sulama kanalına düştü. Sulama kanalındaki ağaca çarpan araçta sürücü ve yanında bulunan yolcu yaralandı.

Kaza, saat 15.00 sıralarında Orhangazi- İznik karayolu Çakırca Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Orhangazi-İznik karayolunda seyir halinde olan otomobil kontrolden çıkarak sulama kanalına düştü. Sulama kanalındaki ağaca çarpan araçta sürücü ve yanındaki yolcu yaralandı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kanala düşen otomobilden çıkarılan yaralılar ambulans ile İznik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Bursa'da Otomobil Sulama Kanalına Düştü: 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement