Çayırova'da Dondurulmuş Tavuk Yüklü Tır Devrildi - Son Dakika
3.Sayfa

Çayırova'da Dondurulmuş Tavuk Yüklü Tır Devrildi

Çayırova\'da Dondurulmuş Tavuk Yüklü Tır Devrildi

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde dondurulmuş tavuk yüklü bir tır, aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazada aydınlatma direği bir otomobilin üzerine düşerken, tır sürücüsü ise yaklaşık 2 saat sonra kurtarıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

19.01.2024 11:05  Güncelleme: 11:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde dondurulmuş tavuk yüklü tır, aydınlatma direğine çarparak devrildi. Kazada aydınlatma direği bir otomobilin üstüne devrilirken, tır sürücüsü ise sıkıştığı araçtan yaklaşık 2 saat sonra kurtarıldı.

Kaza, Şekerpınar Mahallesi Turgut Özal Caddesi'nde bulunan köprüde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği 41 ADH 208 plakalı dondurulmuş tavuk yüklü tır, virajı alamayınca aydınlatma direğine çarparak devrildi. Tırın çarptığı aydınlatma direği ise Ahmet Ö. idaresindeki 34 UV 5775 plakalı otomobilin üzerine devrildi. Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, tırda sıkışan sürücü Enis A.'yı kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin yaklaşık 2 saat süren çalışmasının ardından sürücü araçtan çıkarılarak, sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı, ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Direğin üstüne devrildiği otomobilde ise hasar oluştu.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Çayırova'da Dondurulmuş Tavuk Yüklü Tır Devrildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement