Belediye Başkan Adayı cinsel saldırıdan tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Belediye Başkan Adayı cinsel saldırıdan tutuklandı

Belediye Başkan Adayı cinsel saldırıdan tutuklandı

CHP Belediye Başkan adayı olan Abdurrahim S., kendisinden 30 yaş küçük olan genç kıza cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı. Olay, genç kızın şikayeti üzerine ortaya çıktı. Abdurrahim S., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

05.02.2024 17:14  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Belediye Başkan adayı Abdurrahim S. kendisinden 30 yaş küçük olan B.D. isimli genç kıza cinsel saldırı gerekçesiyle gözaltına alındı. Daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından cezaevine gönderilen Abdurrahim S.'nin saldırısına uğradığını belirten B.D. kendisine "Bana bey diye hitap etme." diyerek taciz sonrası "Ne yaptıysam baba şefkatiyle yaptım başka amacım yoktu." dediğini öne sürdü.

"BANA BEY DİYE HİTAP ETME"

Olayın yaşandığı gün Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine giderek şikayette bulunan B.D. (19) Bismil CHP İlçe binasında 2 Şubat tarihinde çaycı olarak işe başladığını ve CHP Belediye başkan adayı olarak bildiği Abdurrahim S.'nin bir sonraki gün kendisine 'bana bey diye hitap etme' diyerek bacaklarına dokunduğunu ileri sürdü.

ÇAY GÖTÜRDÜĞÜ SIRADA SALDIRDI İDDİASI

B.D. akşam saatlerinde odasına çay götürdüğü esnada Abdurrahim S.'nin dudaklarından zorla öperek göğüslerine dokunduğunu, kendisinin de bunun üzerine parti binasından ayrıldığını ve kuzeni F.D.'yi telefonla arayarak durumu anlattığını söyledi. B.D. ve F.D.'nin şikayeti üzerine Abdurrahim S. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Mağdur B.D'nin telefonla arayarak durumu anlattığı kuzeni F.D., Abdurrahim S.'nin olay sonrasında kendisini defalarca arayarak "Ne yaptıysam baba şefkatiyle yaptım başka amacım yoktu" dediğini iddia etti.

TUTUKLANDI

Yapılan araştırmada şüpheli şahsın CHP'den Bismil Belediye Başkan adayı olduğunu tespit eden Bismil İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri Abdurrahim S.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen Abdurrahim S., cinsel saldırı suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Belediye Başkan Adayı cinsel saldırıdan tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • Mehmet ALTINTAŞ: Bu CHP adam olmaz fıtratında var bunların gecmişten gelen şey ?? 325 218 Yanıtla
    Murat Yavuz: AKP DE yokmu 0 1 müslüm yılmaz: Esenyturt eski akp belediye başkanı niçin istifa etti diye google yazarsan böyle insanların her partiden olabileceğini görebilirsin,önemli olan bunun gibileri partiden ihraç edecekler mi akp ihraç etmedi. 1 0
  • Mevlut Emre: Normaldir pek hayrete düşmedim Sonuç ta chp 269 188 Yanıtla
  • Şenol Mirza: Önceki vefat eden başkan ondan ogrendiler 122 88 Yanıtla
    Alex De: ENSARDAN ÖĞRENMİŞTİR 139 49
  • pınar bayındır: Bir kereden birşey olmaz, Eski Aile bilmem ne bokanı 106 42 Yanıtla
  • Murat Yavuz: Bi kereden bişey olmaz diyenler de var Allah sonumuzu hayır etsin 111 21 Yanıtla
    serdal şimşek: Bir de küçüğün rızası varsa diyen... 52 9 Mustafa POLAT: Pınar hanım ironi yapmış. Lütfen yazılana hemen saldırmak yerine anlamaya çalış. 40 20
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement