Cinnet getiren polis ailesini vurduktan sonra intihar etti: 3 ölü, 1 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Cinnet getiren polis ailesini vurduktan sonra intihar etti: 3 ölü, 1 yaralı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde cinnet getiren bir komiser, kızını, eşini ve annesini vurduktan sonra intihar etti. Dehşet veren olayda komiser ve kızı olay yerinde, eşi ise hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

19.01.2024 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aile katliamında yeni detay: Boşanma aşamasındaki eşiyle son kez görüşmek istemiş

Meslektaşları, komiserin cansız bedenini evden tabutla çıkardı

SAKARYA - Sakarya'nın Serdivan ilçesinde 3 kişinin hayatını kaybettiği, bir kişinin ise yaralandığı aile katliamında yeni detaylar ortaya çıktı. Cinnet getirerek kızını, eşini ve annesini vurduktan sonra intihar eden komiser İlker Tarık Ünal'ın, boşanma aşamasındaki eşiyle son kez konuşmaya gittiği evde olayın meydana geldiği öğrenildi. Ünal'ın cansız bedeni, meslektaşları tarafından tabuta konularak, evden çıkarıldı.

Olay, Kemalpaşa Mahallesi'ndeki bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Geyve'de komiserlik yaptığı öğrenilen İlker Tarık Ünal (50), boşanma aşamasındaki eşiyle konuşmak için eve geldi. Tartışma sırasında cinnet getiren komiser; kızı Ayşegül Oğuz (31), eşi Nesrin Ünal ve kendi annesi Ayişe Ünal'ı silahla vurduktan sonra intihar etti. Dehşet veren olayda komiser ve kızı olay yerinde, eşi ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan komiserin annesinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Dehşet veren aile katliamında yeni detaylar ortaya çıktı. Parmak ve kan izi ile mermi kovanları gibi detay araştırarak inceleme yapan polis ekipleri; evden tüfek, pompalı tüfek ve birçok delil torbasıyla çıktı. Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından polis ekipleri, meslektaşları Ünal'ı tabuta koyarak evden çıkardı. İlker Tarık Ünal ve kızı Ayşegül Oğuz'un cansız bedenleri, Sakarya Eğitim ve Hastanesi Korucuk Kampüsünde bulunan Otopsi Merkezi'ne gönderildi.

Olaya ilişkin başlatılan tahkikat sürüyor.

Cinnet getiren polis ailesini vurduktan sonra intihar etti: 3 ölü, 1 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Cinnet getiren polis ailesini vurduktan sonra intihar etti: 3 ölü, 1 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement